Artikler fra RYK! magasin

RYK! magasin 4-2013:

Det gik godt!

RYK afholdt i oktober og november 2013 to temadage for gående rygmarvsskadede. De satte fokus på de psykologiske udfordringer, der kan følge med det at være gående rygmarvsskadet. Dagene bød på både oplæg fra en psykolog og erfaringsudveksling.

Læs mere.

RYK! magasin 3-2011:

Træningsophold

Trods praktiske udfordringer med hensyn til de hjemlige forpligtelser valgte Lotte Tobiasen at tage på et fire ugers træningsophold på Paraplegifunktionen i efteråret 2010. Det blev fire udbytterige uger og al besværet værd.

Læs mere.

 

RYK! magasin 2-2011:

Inkomplet - men ikke et inkomplet liv

I RYK har vi særlig fokus på værdien i erfaringsudveksling mellem ligestillede. Dette behov er også stort hos gående rygmarvsskadede. Derfor forsøger RYK at skabe et forum, hvor der er plads til gensidig støtte og udveksling af erfaringer.

Læs mere.

 

RYK! magasin 2-2010:

Temadag for gående

I april afholdte RYK to temadage for gående rygmarvsskadede om de psykologiske følger af en inkomplet rygmarvsskade.

Læs mere.

 

RYK! magasin 4-2007:

Er du patient her?

Marianne Nobel er rygmarvsskadet uden nogen synlige tegn. Det giver mange reaktioner fra omgivelserne, der har svært ved at forstå hendes handicap. Sværest er dog hendes egne tanker. Hun har følt det pinligt at komme gående ind på et sted, hvor folk normalt ruller ind, og hun har ofte dårlig samvittighed over ”at være så god”. Med denne artikel håber hun, at andre i lignende situation kan have glæde af hendes erfaringer.

Læs mere.