Kateter, nyt kvindekateter

Compact Female så dagens lys for syv år siden og Coloplast, som var firmaet bag, satte dengang helt nye standarder for udformning af kateter. Nu lancerer de et nyt kateter til kvinder, der igen sætter nye standarder for design og funktionalitet i et og samme produkt. Coloplast har netop lanceret SpeediCath Compact Eve. Et nyt kateter til kvinder, der er udtænkt til at passe ind i kvindens hverdag. For kvindelige brugere har det betydning, at et kateter har et ikke-medicinsk udseende, og dette har derfor haft stor betydning for designet, der mere ligner en mascara end et kateter.

- Med SpeediCath Compact Eve satte vi os for at levere et produkt, der passer ind i den moderne kvindes hverdag, og som gør hendes liv nemmere, siger Coloplasts ansvarshavende industrielle designer, Marlene Corydon.

Designet er diskret og elegant og udstråler feminitet, og det har da også allerede fået mange positive tilbagemeldinger fra kvinder; både brugere og fagligt personale.

SpeediCath Compact Eve er det første produkt på markedet med en trekantet form; en form, der gør katetret nemmere at håndtere. Formen giver et bedre greb under kateterisationen og gør det nemmere at åbne og lukke katetret ved brug. En praktisk detalje i forhold til den trekantede form er, at den sikrer stabil placering på en plan overflade, hvilket mindsker risikoen for at tabe produktet på gulvet.

SpeediCath Compact Eve åbnes og lukkes nemt i én bevægelse, og med katetrets sikre genlukning kan det let og diskret smides ud eller transporteres hygiejnisk efter brug.

- Vi er stolte af at kunne præsentere et produkt, hvor funktionalitet og design går hånd i hånd, siger Marlene Corydon.

Læs mere om SpeediCath Compact Eve på coloplast.dk/evelancering eller kontakt Coloplast kundeservice på tlf. 4911 1213