Tips og Tricks

50’er bord på hjul

Den helt store boligtendens skal vi nu til at hente i møbeldesign fra 50’erne. Og dette skønne sofabord er som taget ud af det årti. Bordet er i Rosentræ og påmonteret et hjul, som både er dekorativt, men som også gør det nemt at flytte rundt med efter behov. Bordet er fra HOUSE DOCTOR og det er fremstillet af Rosentræ med en vandbaseret overfladebehandling og derefter en mat lak. Repairkit medfølger. Tørres over med en opvredet klud. Mål: ø 100x h 45cm. Bordet koster 4.800 kr. På housedoctor.dk finder man forhandlerliste.

BB

Laptray med antislip

Her er bakken til din laptop, morgenmad eller eftermiddagskaffe. Med Laptray Antislip har du altid et bord foran dig; hvad enten du sidder i kørestolen, sofaen eller sengen. Puden fylder ikke meget og alligevel er der både plads til fx en laptop og et krus kaffe. Bakkens antislip giver et ekstra stabilt underlag til det, man har stående. Med den formbare pude sikres det, at bakken ligeledes er stabil. Både bakke og pude afleder varmen fra en computer effektivt. Antislip bakken har en mat gummioverflade. Både bakke og pude findes i flere farvevarianter. Betrækket på puden er aftageligt og kan vaskes. Mål: b 43 x d 23 x h 6,5. For mere information se bosign.se.

BB

Intelligent pandelampe

Jeg husker en veninde fortalte mig, hvor glad hun var for en pandelampe, da hun under et ophold i Ecuador boede i et hus, hvor lyset på toilettet ikke virkede. Og selv kunne jeg godt have brugt en, da jeg under en rejse i Sydafrika erfarede, at elektriciteten gik med jævne mellemrum og altid uforudsigeligt og mest ubelejligt efter solnedgang, når lyset slukker midt i et toiletbesøg. Så er man rejsende i lande, hvor elektricitet ikke tages for givet, eller er man frisk på en nattevandring eller orienteringsløb efter solnedgang, så kan en pandelampe anbefales. Den nyskabende pandelampe Petzl Nao med ”Reactive Lightning” er udstyret med en indbygget sensor, der sørger for automatisk justering af lysstyrken og lyskeglen i forhold til omgivelserne. Sensoren måler afstanden og tilpasser lysstyrken og dermed sparer man på strømmen. Petxl Nao har to LED-pærer. Den ene pære laver spotlyset, der giver det lange lys og den anden pære spreder lyset foran dig. En batteriindikator viser, hvor meget batteri der er tilbage. Et USB-stik sørger for opladningen af batteriet, og der følger også almindeligt strømstik med. Med pandelampen kan kørestolsbrugere langt nemmere bevæge sig rundt. Lampen vejer 187 gram. Er vandafvisende. Benytter to stk. LED-pærer og Lithium Ion eller to AAA batterier. En enkelt opladning kan vare en hel nat. Pris kr. 1.499. Find mere information på petzl.com/NAO.

BB